Als u kiest voor een culinaire kookworkshop bij "De Riet", zorgen wij voor een professionele kok. Hij of zij doet alle inkopen, stelt de recepten samen en daarna gaat u samen aan de slag. U gaat in groepjes koken onder begeleiding van de kok en tovert de heerlijkste gerechten op tafel! Natuurlijk houdt onze kok rekening met het ervaringsniveau en ambities van de groep. De borden worden mooi opgemaakt en door u uitgeserveerd. En een prettige bijkomstigheid: de kok zorgt voor de afwas en maakt de keuken weer schoon.

Kookworkshop als bedrijfsuitje: welke culinaire talenten schuilen er in uw collega's?

Een smakelijk voorstel

Wat denkt u bijvoorbeeld van een Italiaanse kookworkshop, een Spaanse workshop met tapas of een Surinaamse kookworkshop met een oer Hollands uitzicht?
Vegetarisch
Vegetarische kookworkshop
Als voorgerecht beginnen we met gebakken Hollandse asperges in Arabische sinaasappelsaus.

Meer over vegetarische workshop

Met bier
Kookworkshop met bier
Met bier van De Volle Maat: biersoep met gekarameliseerde ui of mosselsoep met bokbier en prei?

Verder lezen over workshop met bier

Thais
Thaise kookworkshop
In Thaise stijl: snacks, soep, vlees, kip en vis, groente, mie. En een Chiang Mai Riverside dessert.

Meer weten over Thaise workshop

Gezelligheid kent geen tijd

De avond zou als volgt kunnen verlopen, de starttijd kunt u zelf bepalen.

17.00u   ontvangst met hapje drankje
17.30u   uitleg menu, verdeling taken en start koken
19.00u   aan tafel
21.30u/22.00u   koffie, thee en einde

Als richtprijs hanteren wij een bedrag van € 65,00 per persoon (bij een groep van 12 personen).

Offerte aanvragen

Zelf baas in de keuken

U kiest ervoor om met uw groep zelf de scepter te zwaaien in de keuken. Dat kan bij ons. U doet zelf alle inkopen, maakt de recepten en gaat lekker zelf aan de slag. Voor de afwas kunnen wij hulp regelen.

Offerte aanvragen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kookdemo?

U kunt onze keuken huren voor uw kookdemo, uw productpresentaties, voor food fotografie of bijvoorbeeld opnames voor tv en internet.

Contact

Een culinaire kookworkshop

Met biologische producten van het eigen erf

We kunnen beginnen met een romige knoflooksoep.
Gevolgd door een pasteibakje met stoof van wortelpeterselie.
Daarna misschien kip, gevuld met Nieuw-Zeelandse spinazie, roast potatoes, verse salade en risotto van schorseneren.
En tot slot een vruchtenmousse met kersengelei of een stuk pompoentaart.
Offerte aanvragen