Een kookworkshop
wordt bij ons een culinair avontuur!

Thais, met zo weinig mogelijk voedselkilometers

"Een vleugje lokaal of een vleugje Thais net hoe je het ziet. De gerechten zijn gebaseerd op Thaise recepturen en daar waar mogelijk vervangen door Nederlandse producten. We werken dus wel met limoen, djeroet peroet citroengras en rode peper maar ik heb een mooie vervanger gevonden voor de Papaya en de mango. En ik ben zelf in de weer geweest om vissaus te maken. Ik hoop dat het je aanspreekt!"

*** Menu ***

SOM TAM (PAPAYA SALADE)
Papaya is hier niet goed te verkrijgen maar is goed te vervagen met Hollandse peren. Door de Thaise pepers is water hierbij het lekkerst . Uiteraard bepalen we samen hoe pittig we het eten maken

LARB
Een heerlijke vlees salade met huisgemaakte vissaus en gebakken ongekookte rijst

THAISE RODE CURRY
Deze klassieker kent bijna iedereen, ik leer om je curry naar een hoger level te tillen

STICKY RIJST MET FRUIT
Kleefrijst gekookt in kokosmelk met fruit uit het seizoen

 Thais1

Thais2