In Kookstudio De Riet maken de gaspitten langzaam plaats voor inductie-kookplaten. Sinds een paar maanden leven (en leveren) we van de zon. Op alle beschikbare daken van onze boerderij liggen in totaal 1800 zonnepanelen. We gebruiken de stroom zelf, maar het grootste gedeelte wordt geleverd aan het net. Natuurlijk hebben we bij de kookstudio ook een oplaadpunt voor uw elektrische auto.

Bierbrouwerij De Volle Maat is gestopt.
Er is letterlijk geen leven meer in de brouwerij. Aan ruim zes jaar brouwactiviteiten in onze brouwerij is 31 december 2019 een einde gekomen. Het brouwen van ambachtelijke biertjes bleek uiteindelijk toch te weinig geld op te leveren. Dit heeft de heren doen besluiten ermee te stoppen. We gaan de lekkere biertjes en de gezelligheid missen.

Ook van knoflook verbouwen blijk je niet ‘stinkend’ rijk te worden. De Knoflookboer is gestopt. Deze smaakmaker gaan we ook missen.

Brouwerij

Ons bedrijf op RTV Utrecht te zien.
Afgelopen december heeft het programma “De keuken van Utrecht”, een programma van RTV Utrecht, een kijkje in onze keuken genomen.
https://keukenvan.nl/afleveringen/december/aflevering-40

 

Rob Twigt van Culibuzz, een graag geziene kok in onze kookstudio, is een maand in Vietnam om daar onder andere zijn kennis van de Vietnamese keuken te vergroten. Graag verzorgt hij voor u een kookworkshop om u kennis te laten maken met deze keuken.